Kalandra

Koncerts 2021/2022

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Kalandra in 2021/2022.

 • Kalandra er et alternativt pop-rock band med en lidenskap for det særegne. Sammen vever de forlokkende vokalmelodier inn i et rått og frigjørende lydbilde.

  I 2019 ramlet bandet inn på filmsettet til HBO Nordic serien «Beforeigners», og komponerte to verk for serien. De dro også på Norgesturné med goth-rock bandet Seigmen, og deres cover av «Helvegen» til Wardruna har generert over to millioner visninger på YouTube.

  Korona-pandemien satte muligens en kjepper i hjulene på konsertfronten dette året, men bandet har brukt tiden godt til å ferdigstille ny musikk. Etter omtrent et tiår med «balansering av steiner» som bandmedlemmer er 2020 året vi endelig kan høste fruktene av deres arbeid med debutalbumet «The Line» utgitt den 23. oktober via By Norse Music.

  Tid og timing ser ut til å være i bandets favør. Rett før første lockdown rakk bandet å fylle et stappfullt Blå, og før siste lockdown i år ble det dobbeltkonsert i Langhuset på Salt i Oslo.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Kalandra hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Kalandra

Send oss en uforpliktende forespørsel på Kalandra og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Kalandra hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Kalandra
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?