Jaa9

 • Kommer for å rive et samfunnshus nær deg! Johnny Silseth, bedre kjent som Jaa9, har vært en premissleverandør i eliten av norsk hiphop siden tidlig på 2000-tallet, da han entret scenen som samlende figur i kollektivet Dirty Oppland.

  Da den sympatiske artisten endelig ble klar med sitt første soloalbum, «I skyggen» fikk han glimrende kritikker, og ble umiddelbart plukket ut som en headliner på Trondheim Calling.

  Det er bare å lene seg godt tilbake og nyte et stykke norsk raphistorie når ringreven fra Oppland serverer oss 8 friske låter fra sitt liv «I skyggen», som tittelkuttet på albumet heter.

  Jaa9 gjør et klassisk og hardtslående show, der han plukker kirsebær fra egne album og samarbeidsprosjekter med andre opp gjennom tidene. Her blir det både gamle og nye live-bængere, fra Bondegramatikk og OnklP-samarbeid til en særlig ærlig tekst «Oppi Her»!

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Jaa9 hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Jaa9

Send oss en uforpliktende forespørsel på Jaa9 og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Jaa9 hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Jaa9
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Koncerter og festivaler: