Jaa9 & OnklP

  • Jaa9 & OnklP stammer fra det legendariske rapkollektivet Dirty Oppland, og har siden 2002 jobbet sammen om en rekke utgivelser. Først slapp de «Bondegrammatikk – the mixtape» i 2003 som forsatt står seg som Norges mestselgende mixtape. Året etter fulgte de opp denne suksessen med sitt debutalbum «Sjåre Brymæ» på Christer Falcks C+C. Skiva inneholdt gullsingelen «Kjendisparty», samt «Stank Ass Hoe» med Rune Rudberg.

    Så var det stille noen år rundt guttene før de igjen gjorde seg aktuelle med «Bondedrammatikk – the next tape», før deres andre fulllengder «Sellout» ble sluppet sommeren 2009. Hitten «Glir Forbi» solgte til gull og ble en signatur og har vokst inn i norsk musikkliv som en av de største norskspråklige hiphop-anthems som har nådd ut til det brede lag av folket i de tusen hjem. Denne suksessen fulgte guttene opp med albumet «Lasse & Geir», et album utgitt i to deler, som høstet mye lovord rundt i landet. Utgivelsen inkluderte blant annet låten «Partysvenske», som solgte til platina, i tillegg til turnering land og strand rundt.

    Live reiser Jaa9 & OnklP som trio eller med band, og alltid med en hitparade som setter stemninga. Enten det er på bøggda eller i by´n, disse bønda har moroa du trenger!

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Jaa9 & OnklP hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Jaa9 & OnklP

Send oss en uforpliktende forespørsel på Jaa9 & OnklP og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Jaa9 & OnklP hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Jaa9 & OnklP
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Koncerter og festivaler: