• I 2022 er det ti år siden generasjonshitten «I love it» fylte dansegulv over hele verden. De fleste vet nøyaktig hvor de befant seg da de hørte «I love it» første gang. Og alle vil høre den igjen og igjen og igjen. 625 millioner streams seinere fyller låten som formet en hel generasjon i 10 år.

    Icona Pop stiftes i 2009 av Aino Jawo og Caroline Hjelt, og siden har de skapt dansehit etter dansehit. Duoen har turnert på de største arenaene verden over, vært hus-DJs på Ibiza og ligget topp 10 på amerikanske Billboard. Listen over samarbeid er like imponerende som mangfoldig: Tiesto, Charli XCX, Justin Timberlake, Steve Aoki, Zara Larsson, Tove Lo, One Direction, Afrojack for å nevne noen. Nå er duoen aktuell med singelen «Off of my mind» som nådde topp 3 på Billboard Dance.

    Icona Pop har i over 10 år vært en av verdens største dance-artister og passert svimlende 1,5 milliarder streams. Dette er bare begynnelsen. I løpet av 2022 planlegger Aino og Caroline å slippe mer musikk og turnere mer og større enn noen gang.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Icona Pop hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Icona Pop

Send oss en uforpliktende forespørsel på Icona Pop og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Icona Pop hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Icona Pop
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Icona Pop