ICEKIID

 • ICEKIID er en av de mest allsidige talentene ny skandinavisk musikk har akkurat nå. Han ble raskt kronet som kongen av afromusikk i Skandinavia, og har de siste årene lekt seg med mange forskjellige uttrykk.

  ICEKIID slo for alvor gjennom i Danmark med fjorårets største sommerhit «ErruDumEllaHvad», som ble den mest streamede låta i 2020. I tillegg fikk ICEKIID en låt på soundtracket til et av verdens største spill, FIFA21. Låtene hans har passert 100 millioner streams på Spotify.

  ICEKIID, som egentlig heter Jermyn Creppy, er født i Danmark, med ghanesiske røtter. Musikalsk kjennetegnes han med sin varmblodede afrobeat-inspirerte sound som fungerer som det perfekte soundtracket til en festkveld.

  På scenen er ICEKIID kjent for sine energiske opptrender og det er ingen tvil om at han kan lage kjempefest. Som sanger, rapper og låtskriver har han skapt en helt egen sjanger innen urban musikk.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book ICEKIID hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på ICEKIID

Send oss en uforpliktende forespørsel på ICEKIID og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke ICEKIID hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med ICEKIID
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for ICEKIID