ICEKIID

 • I løpet av bare et par år har ICEKIID blitt en av de største, mest innflytelsesrike og anerkjente hiphop-artistene som har kommet ut av Danmark. Hans tropiske, energiske og varmblodige beats har blitt hans varemerke siden han kom ut fra undergrunnen og inn i mainstream sommeren 2020 med singelen «ErruDumEllaHvad» som ble en multi-platina nummer 1-hit.

  ICEKIID aka Jermyn Creppy vokste opp i Københavns forsteder. Han mislyktes på skolen, men bak mikrofonen viste han seg å være en A+-elev med et fryktinngytende ordforråd og tungevriddende rim. Hans ghanesiske røtter smeltet sammen med musikken han ønsket å lage, og ICEKIID oppdaget snart at han hadde evnen til å få en fest til å eskalere med sine svettedryppende afrobeats og gode vibber!

  Og så gjør han det… Etter lockdown på lockdown – inkludert en kansellert skandinavisk turné – kom ICEKIID endelig tilbake til scenen høsten 2021 og fikk de danske folkemengdene til å glemme alt om COVID-19 og forenes for en svært energisk forestilling full av sjel, sjarm og dans! Som en av de danske anmelderne skrev: «ICEKIID bringer festen – en proff-fester, velsignet av gudene!»

  ICEKIID har oppnådd mer enn 100 millioner streams på Spotify med fenomenale hitsingler som ‘Bagateller’, ‘Gulddans’ og ‘Ingen Over’. ‘ErruDumEllaHvad’ var den mest streamede sangen i 2020, og førte til en Danish Music Awards-nominasjon som «Beste nye artist» mens EA Sports håndplukket ICEKIID-megahiten for det stjernespekkede lydsporet til FIFA21!

  I juni kom debutalbumet, ‘Ingen Roser Uden Torne’, og du bør være klar for at afrobeat-kongen av Danmark skal kreve kronen av Skandinavia!

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book ICEKIID hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på ICEKIID

Send oss en uforpliktende forespørsel på ICEKIID og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke ICEKIID hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med ICEKIID
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for ICEKIID