Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Helene Bøksle in 2024/2025.

 • Helene er kjent for sin trollbindende og unike stemme. Hun vokste opp ved fjordene og fjellene i Sør-Norge, og hennes musikk er inspirert av havet og det nordiske naturlandskapet. I Helenes univers kobles gamle sagn og eventyr til kraftfulle toner, med elementer av Nordisk folkemusikk og moderne impulser.

  Helene har utgitt ni soloalbum, og bidratt på en rekke innspillinger med ulike band og musikere. Helenes siste utgivelse «Vegvisir», kom ut i mai 2022, og førte blant annet til at Helene fikk varme opp for superstjernen Andrea Bocelli under «Palmesus» i Kristiansand.  Helene deltar i år på Music Norways eksportprogram for norske artister.

  Helene har vært med å skrive filmmusikk, og synger blant annet på filmer som «Birkebeinerne», «Reisen til Julestjernen», og Hollywood-filmen «The Mermaid Chair». Helene bidro også på spillmusikken til onlinespillet «Age of Conan», som vant den prestisjetunge Hollywood Music in Media Awards (HMMA) i 2008.

  Helenes årlige juleturné «Det hev ei rose sprunge» er blant landets store publikum suksesser – og er blitt sett av over 100.000 mennesker. Hennes juleplate er streamet flere millioner ganger på Spotify.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Helene Bøksle hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Helene Bøksle

Send oss en uforpliktende forespørsel på Helene Bøksle og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Helene Bøksle hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Helene Bøksle
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Helene Bøksle