Frida Ånnevik

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Frida Ånnevik in 2023/2024.

  • Frida Ånnevik fra Ridabu utenfor Hamar har etablert seg som en viktig norsk stemme og stor liveartist i Norges musikklandskap. Med fire utgivelser bak seg har Frida høstet lovord og gode kritikker, og ikke minst gjort seg fortjent til tre spellemannpriser, side om side med sterke navn som Stein Torleif Bjella, Kari Bremnes og Ole Paus for å nevne noen.

    Høsten 2019 slapp Frida Ånnevik albumet «Andre sanger». Det fikk, ikke overraskende, glitrende mottakelser i de største norske avisene, og den påfølgende singlen «Hvis Verden» smalt voldsomt i de tusen hjem i et Corona-stengt Norge. Frida har turnert stadig mer, og har et enormt nedslagsfelt, med stadig voksende fanbase i alle aldre og sosiale lag.

    Frida turnerer gjerne med trio eller band på offentlige konserter, og har mulighet til andre konstellasjoner ved både lukket og offentlig opptreden.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Frida Ånnevik hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Frida Ånnevik

Send oss en uforpliktende forespørsel på Frida Ånnevik og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Frida Ånnevik hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Frida Ånnevik
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Frida Ånnevik