Frida Ånnevik

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Frida Ånnevik in 2023/2024.

 • Høsten 2020 feiret Frida Ånnevik 10 år som artist, utøvende musiker og låtskriver. Det er blitt fem egne plater, mange konserter, fine samarbeid og uventa svinger. Jubileet ble kronet med en digital konsert-dokumentar av førsteplata «Synlige hjerteslag» direktesendt fra Fridas gamle ungdomsskole, og den er senere sendt på NRK flere ganger.

  Frida har fra første plate formet et uttrykk der tradisjon og nyskaping smelter sammen, og trives godt med å både passe inn i – og samtidig utfordre det å være visesanger.

  Hennes siste album «Andre sanger» er et plateprosjekt som har blitt til over flere år. Albumet består av 10 sanger som betyr mye for Frida, der hun har gjendiktet et vidt spenn av artister og låtskrivere som Joni Mitchell, Spice Girls, Astrid S, og Janis Ian.

  Da alt ble snudd litt på hodet med hjemmekontor i 2020, fant Frida sammen med kollega Chris Holsten og de laget en norsk versjon av verdenshiten «If The World Was Ending» (JP Sax / Julia Michaels). På norsk ble den «Hvis verden» og teksten traff en dyp nerve hos publikum i alle aldre der vi satt land og strand rundt med hjemmeundervisning, hjemmekontor, uten klemmer, lite sosial omgang og følte at verden raste litt sammen. Låten ble kåret til Årets låt på Spellemannprisen 2020, og er hittil strømmet mer enn 22 millioner ganger!

  Frida har de siste årene turnert landet rundt på scener ute og inne, festivaler, spilt tre-fire Rockefeller konserter, gjestet Sentrum Scene, og mye mer. Det siste året har hun tilbrakt i studio, og ny musikk kommer i 2023.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Frida Ånnevik hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Frida Ånnevik

Send oss en uforpliktende forespørsel på Frida Ånnevik og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Frida Ånnevik hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Frida Ånnevik
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Frida Ånnevik