De Press

Koncerts 2021/2022

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med De Press in 2021/2022.

  • De Press var et av de mest fargerike og unike bandene i norsk rock. De hadde sin storhetstid i 1980-årene; hvor bandet var ledende innen det som den gangen ble kalt nyveiv-musikk. Bandet ga i 1981 ut legendariske Block to Block, for mange kjent som “tidenes norske rockeskive”. For albumet vant bandet Spellemannprisen 1981 i klassen rock og ble raskt et av de mest markante og toneangivende bandene i norsk rock.

    Nebb har siden han kom som rockflykning fra Polen vært en av nyskaperne i norsk rock. Han har med sin karakteristiske og særegne tilstedeværelse på scenen og sine underfundige tekster inspirert og preget den norske punken fra innsiden av i en årrekke. Å få servert en av norsk rock mest betydningsfulle album live i sin helhet er litt av en begivenhet, så sørg for få med deg denne godbiten.

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book De Press hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på De Press

Send oss en uforpliktende forespørsel på De Press og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke De Press hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med De Press
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer