CC Cowboys

Konserter 2023/2024

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med CC Cowboys in 2023/2024.

 • Det er et godt uthvilt CC Cowboys som etter frivillige og ufrivillige pauseår endelig skal ut og spille igjen. Bandet har brukt de siste årene til å gå inn og ut av studio, skrive nye låter og øvd på gamle låter. Nå er bandet endelig klar for en omfattende sommeraktivitet.

  CC Cowboys har turnert uten stans i tre tiår og blitt en del av det norske folks felles identitet. I 2022 slipper bandet ny musikk og et forsterket liveband gleder seg til å legge ut på veien med nye og gamle favorittlåter i repertoaret.

  CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.

  Sommeren 2021 spilte CC Cowboys fire konserter sammen med Kringkastingsorkestret (KORK) i Holmenkollen. Det ga mersmak og sommeren 2022 skal de to bautaene slå sammen sine krefter på nytt. Tre konserter med KORK står på sommerens turnéliste. I tillegg skal konserten fra i fjor blir et TV-program på NRK og en fysisk og digital utgivelse 13. mai.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book CC Cowboys hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på CC Cowboys

Send oss en uforpliktende forespørsel på CC Cowboys og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke CC Cowboys hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med CC Cowboys
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?