Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Byting in 2024/2025.

 • Byting har gjort seg bemerket og vært en del av folkrockscenen i Norge. Bandet har skapt sin egen unike og lett gjenkjennelige stil. Tekstene til frontfigur og låtskriver Thomas speiler gjenfortalte, eller selvopplevde hendelser på godt og vondt, noe som gjør låtene ærlig og rå.

  Byting sin musikk har vært sentral i flere  TV serier, nå senest i serien «Rådebank»

  Musikken til Byting omtales blant annet som bygderock, folkrock eller country og har truffet et bredt publikum på sine første ti år. Over 50 millioner streams bekrefter bandets posisjon, og viser at ærlige og folkelige tekster, godt musikalsk håndverk og målrettet arbeid gir resultater.

  I 2023 feirer Byting 10 år som liveartist, og planlegger utgivelse av ny musikk og en rekke markeringer gjennom jubileumsåret. Flere viktige milepæler er bekreftet i bandets konsertkalender, og det er planlagt flere utgivelser med høy aktivitet i tiden fremover.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Byting hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Byting

Send oss en uforpliktende forespørsel på Byting og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Byting hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Byting
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Byting