Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft

Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft in 2024/2025.

 • Bertine Zetlitz’s låtskriving har alltid begynt med Bertine og et piano. Teksten tydelig i fokus, ett instrument, ingenting mer. Slik Zetlitz’s karriere utviklet seg, ble det det elektroniske uttrykket hennes ypperste kjennetegn, med hits som Girl like you, Twisted Little star, Fate og Fake your Beauty. Hennes innovative stil både visuelt og som låtskriver har gitt henne utallige Spellemannspriser, og hyllest blant såvel kritikere som publikum.

  Våren 2020 kom album «Closer» som Bertines låter tilbake til utgangspunktet, og inn i et rent landskap, anført av en av vår tids største musikere: Bugge Wesseltoft. Gjennom sine egne prosjekter og samarbeid med artister som Jan Garbarek, Sidsel Endresen, Nils Petter Molvær og Terje Rypdal, har Bugge Wesseltoft siden 90-tallet fylt konsertsaler over hele Europa. Hans utgivelser på det legendariske tyske plateselskapet ECM, samt hans eget Jazzland Recordings, har preget det internasjonale musikklandskapet i mange år, nå nylig med hans «Rymden» prosjekt.

  Bertine sier følgende om samarbeidet: – «Jeg hadde lyst til å gi disse låtene en sjanse til. De fortjener å få en innpakning der de viser at de kan stå på egne ben. Å få med Bugge på dette prosjektet er en «klyp-meg-i-armen» situasjon jeg aldri hadde drømt om skulle være mulig.»

  I 2021 Har Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft spilt på festivaler og klubbsteder så godt det har vært mulig i pandemitider. Og mer skal det bli. For publikum omfavner dette med stor jubel. Endelig skal også den utsolgte konserten i Operaen fra 2020 – gjennomføres i 2022.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft

Send oss en uforpliktende forespørsel på Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Bertine Zetlitz og Bugge Wesseltoft