Beathoven

Konserter 2022/2023

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Beathoven in 2022/2023.

 • Gutta i Beathoven har de siste årene høstet over 20 millioner streams fra russelåtene de har produsert. Navnet Beathoven ble skapt en god stund tilbake. Ikke av the O.G Ludwig van Beethoven, men av mannen bak spakene i rød maske. Denne unge mannen har du garantert hørt arbeidet til før, han er nemlig ikke din vanlige producer/engineer, dette er en stjerne. Ryktene vil ha det til at han ser rimelig bra ut uten maske så det forventes at fansen, om ikke lenge, vil kreve en «face reveal».

  Gruppen består derimot ikke bare av denne mystiske røde mannen. Hele gjengen møttes nemlig etter en reportasjeinnspilling i et studio der de, samme dag, lagde en låt som viste seg å bli en av de største låtene, innenfor sjangeren, dette året. Beathoven som trio var med andre ord født. Medlem nummer to, han høye mørke i lilla maske, er en skikkelse mange mener å ha kjennskap til. Ofte spottet på flyet, toget eller båten akkompagnert av noen keege flasker. Sistnevnte er ikke vanskelig å hvile øynene på han heller. Sist, men ikke minst: Det er lite vi vet om han i blå maske, annet enn at ryktene vil ha det til at han er en annen artist, uten maske og utenfor russesjangeren – det med stort hell, vel og merke. Han er også gruppens høyest utdannede og har tidligere omtalt det å være edru som unødvendig.

  Beathoven er per dags dato kjent for å produsere russelåter, og har frem til nå eksklusivt kun laget låter for russen og dette uten masker. Nå har trioen fått designet egne masker fra ingen andre enn Emil Ringheim og Zander Håkon. All ære til Ballinciaga for å gi oss maske ideen, men rosa balaclava? Cmon, sykt ukeegt.

  Dette er begynnelsen på noe stort.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Beathoven hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Beathoven

Send oss en uforpliktende forespørsel på Beathoven og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Beathoven hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Beathoven
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Beathoven