Konserter 2024/2025

Loading...

Vi kunne ikke finne konsert med Beathoven in 2024/2025.

 • Beathoven tok Norge med storm i 2022. Hele 3x låter på 1. plass, Norges 2. mest streamede låt i debutdøgnet i historien, nominasjon til «Årets Gjennombrudd» under P3 Gull og «Årets Låt» + «Årets Festmusikk» under Spellemann er noen av få nøkkelpunkter i karrieren til de nye publikumsfavorittene. Den maskerte trioen ble i starten av 2023 tildelt Spellemannprisen i kategorien «Årets Festmusikk» for debutåret.

  I 2023 har Beathovens nybakte liveshow blitt trillet til terningkast 6.

  Fra anmeldelser: «Et samspill og sjarm som gjør en sceneveteran grønn av misunnelse» // «En satans konsert og et jævla pyroshow» // » Beathoven ga publikum akkurat det de ville ha» // «Et utrolig publikumstekke»

  Parallelt med utsolgte konserter og festivaler har Beathoven sluppet topplistemusikk 2023, med blant annet «LOVE» (#2 på chart hele sommeren 2023), «SIPPER» med Dutty Dior og ferskest «ER DETTE TIL Å OVERLEVE».

  Som publikummer kan man forvente nøkkelfaktorer som tung pyro, et energirikt band, allsang og unike liveversjoner av store hits. Beathovens største mål er å utfordre mainstreamen i Norge, og verkene den maskerte trioen gir ut 2024 vil åpne mange munner og spisse mange ører.

 • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
 • Book Beathoven hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Beathoven

Send oss en uforpliktende forespørsel på Beathoven og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Beathoven hos oss

 • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
 • Vi jobber strategisk og langsiktig med Beathoven
 • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Festival og konsert:

Firmafest og events:

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Beathoven