Basshunter

  • I 2006 ga Jonas Altberg under sitt alias Basshunter ut første låt «Boten Anna», som ble en umiddelbar hit og fortsatt er en tidløs klassiker som definerte festmusikken fra 00-tallet. Låta var en enorm suksess og nådde 1. plass i åtte europeiske land og gjorde Basshunter til den raskest selgende artisten i Sverige siden Abba.

    Basshunters framgang fortsatte i 2009. Som headliner på UK Dance Nation Arena Tour, en stor britisk turné med fokus på dansemusikk, møtte han et stadig større publikum fra scenekanten. Senere samme år kom debutalbumet «Bass Generation» med etterfølgende turné i Storbritannia.

    I 2019 og 2020 kom det plutselig nytt materiale og med låtene «Home» og «Angels aint listening» er Basshunter endelig tilbake på dansegulvet!

  • Prisen er avhengig av arrangementets omfang, og avtales med en av våre dyktige agenter. Ring oss på +47 24146190. Vi er klare til å svare på dine spørsmål.
  • Book Basshunter hos United Stage Norway ved å ringe oss på +47 24146190 eller fyll ut kontaktskjerma her på siden. Vi hjelper deg gjennom prosessen, fra uforpliktende samtale til profesjonell produksjon.

Forespørsel på Basshunter

Send oss en uforpliktende forespørsel på Basshunter og få hurtig svar på for eksempel pris og dato

Derfor skal du booke Basshunter hos oss

  • Vi er et av Norges største og mest erfarne bookingbyrå
  • Vi jobber strategisk og langsiktig med Basshunter
  • Vi bistår med alt fra booking til logistikk og markedsføring

Vi svarer på hverdager innen 24 timer

Har du spørsmål?

Få beskjed om nye show

Skriv inn navn og mail, så gir vi beskjed når nye konserter annonseres for Basshunter