Adrian Sellevoll og Morgan Sulele inviterer til fest i Skyene

Del:

To av Norges største hitmaskiner legger ut på felles turné på nyåret. Med seg har noen av de største hittene som er laget de siste årene.

Morgan Sulele og Adrian Sellevoll møttes i studio i våren, og resultatet ble sommersuperhitten «Bacardi fra en kopp», og ble en av sommerens store partyhits. Gutta hadde det så gøy sammen i studio at samarbeidet ble fulgt opp med låta «Skyene» som kom på seinsommeren. 

I januar og februar legger gutta ut på sin første felles turné som besøker flere av Norges største byer.

– Dette blir min aller første Norgesturné og jeg er så sinnsykt klar for å lage tidenes fest for dere og ta publikum med opp til skyene. Sammen med Morgan Sulele skal vi lage en stemning dere garantert ikke kommer til å glemme og vi gleder oss til å ta taket til nye høyder, forteller Adrian Sellevoll.

Artisten, modellen og TV-personligheten Adrian Sellevoll har ligget høyt på topplistene med sine låter og er kjent for sitt energiske live-show med høyt tempo, stagedive og liveband.

Sellevoll har på kort tid satt sine spor på TV, sosiale medier og større scener, som for eksempel VG-lista og Opptur i 2019. Med låter som «Jeg Hater Deg» «Ha Meg», «Bella Hadid» og «Se Meg» har han i dag i overkant av 16 millioner streams på Spotify.

– Jeg gleder meg som en liten unge til allsang og fest, etter en altfor lang ufrivillig pause» forteller Morgan Sulele.

Artist og låtskriver Magnus Clausen hadde sitt store kommersielle gjennombrudd med «Bare Min» som toppet norske hitlister i 6 uker i 2015. Under artist-aliaset Morgan Sulele oppnådde han over 100 millioner streams på Spotify i løpet av et år, spilte på VG-lista og turnerte land og strand. Han hadde 96 uker sammenhengende på VG Lista med forskjellige låter etter sin debut. Med nesten en milliard streams er Morgan ubestridt en av Norges største hitmakere, om det er «Helt Ærlig» med OnklP, «Deg Eller Ingenting» med Tix, eller «Seriøst» med Admiral P, eller låter han har skrevet for andre som Alok, John Legend eller Matoma – så har han definert lyden av fest og allsang i en årrekke.

Kommende konserter

Loading...